BIOLOGISCHE CHOCOLADE TABLETTEN
WILDE KERS & BRUINE AMANDELEN
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Ontdek de wilde combinatie van zure kersen en zacht geroosterde bruine amandelen.
LIMOEN
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
De frisheid van limoenpoeder in dondere chocolade gaan hand in hand. (foto nog niet aangepast)
CRÊPE DENTELLE
Ongeveer 100g
Fondant 72% - of Melkchocolade
Flinterdunne Bretoense schilferkoekjes..zo krokant en verrassend lekker!
GEPOFTE QUINOA
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72% - of Melkchocolade
Binnenkort
PECANNOTEN & FLOR DO ALGARVE
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Pecannoten met een vleugje zeezout van de Algarvische kust (Portugal).
PECANNOTEN & FLOR DO ALGARVE
Ongeveer 100g
Melkchocolade
Pecannoten met een vleugje zeezout van de Algarvische kust (Portugal).
CACAO NIBS
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Cacao nibs zijn krokant en brengen een bittere toets op de tong, in combinatie met zachte chocolade is dit een huwelijk.
CACAO NIBS
Ongeveer 100g
Melkchocolade
Cacao nibs zijn krokant en brengen een bittere toets op de tong, in combinatie met zachte chocolade is dit een huwelijk.
GEMBER
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Gemberstaafjes omhuld met chocolade of toch liever een tablet met stukjes gemberstaafjes in? De keuze is aan u.
GEMBER
Ongeveer 100g
Melkchocolade
Gemberstaafjes omhuld met chocolade of toch liever een tablet met stukjes gemberstaafjes in? De keuze is aan u.
AMANDELEN "BUTTER SCOTCH"
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Geroosterde amandelen gekarameliseerd met gezouten boter. Deze tablet kreeg in St-Agatha-Berchem snel de bijnaam: "de schandalige"... ontdek zelf waarom!
AMANDELEN "BUTTER SCOTCH"
Ongeveer 100g
Melkchocolade
Geroosterde amandelen gekarameliseerd met gezouten boter. Deze tablet kreeg in St-Agatha-Berchem snel de bijnaam: "de schandalige"... ontdek zelf waarom!
HAZELNOTEN
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Deze tablet ligt boordevol geroosterde hazelnoten, niets anders.
HAZELNOTEN
Ongeveer 100g
Melkchocolade
Deze tablet ligt boordevol geroosterde hazelnoten, niets anders.
COOKIE MONSTER
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Voor wie houd van dat krokant en glutenvrij koekje, het subtiel botersmaakje,..
COOKIE MONSTER
Ongeveer 100g
Melkchocolade
Voor wie houd van dat krokant en glutenvrij koekje, het subtiel botersmaakje,..
KOKOS BLOKJES
Ongeveer 100g
Melkchocolade
Hou je van exotische coco's? Laat je verleiden door deze tablet.
KOKOS BLOKJES
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Hou je van exotische coco's? Laat je verleiden door deze tablet.
GEPOFTE QUINOA
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Foto binnenkort!
GEPOFTE QUINOA
Ongeveer 100g
Melkchocolade
Foto binnenkort!
AARDBEIEN
Ongeveer 100g
Witte Chocolade
Stukjes gevriesdroogde aardbei gemengd in witte chocolade.. je eet hem in één keer op!
MOERBEIEN & INCA BESSEN
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Genieten van puur natuur: bessen ongezoet, natuurlijk!
GESABLEERDE PINDANOTEN
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Gesableerde pindanoten zijn omhuld met een korrelachtig laagje karamel. Bestrooid met stukjes gezouten boterkaramel.
GESABLEERDE PINDANOTEN
Ongeveer 100g
Melkchocolade
korrelachtig laagje karamel. Bestrooid met stukjes gezouten boterkaramel.
FRAMBOOS
Ongeveer 100g
Melkchocolade
Framboos en chocolade klinkt als muziek op de tong...
FRAMBOOS
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Framboos en chocolade klinkt als muziek op de tong...
NATUUR
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Puur genieten van de complexiteit van cacao in alle eenvoud.
NATUUR
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 86%
Puur genieten van de complexiteit van cacao in alle eenvoud.
NATUUR
Ongeveer 100g
Melkchocolade
Puur genieten van de complexiteit van cacao en het smeuïge van witte chocolade in alle eenvoud.
NATUUR
Ongeveer 100g
Witte Chocolade
Puur genieten van de complexiteit van cacao en het smeuïge van witte chocolade in alle eenvoud.
PISTACHE & CRANBERRIES
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
De smaak van verse pistachenoten afgewisseld met zachte veenbessen.
PISTACHE & CRANBERRIES
Ongeveer 100g
Melkchocolade
De smaak van verse pistachenoten afgewisseld met zachte veenbessen.
WALNOTEN - ABRIKOOS - CRANBERRIES
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Wie walnoten zegt, zegt gedroogd fruit en natuurlijk ook de sterke smaak van pure chocolade. In melk verkrijgbaar op aanvraag.
JAPANSE GROENE MATCHA THEE
Ongeveer 100g
Witte Chocolade
Witte chocolade is dé ideale foodpairing met Japanse groene matcha thee, zoet en toch bitter.. a bittersweet symphony!
GEPOFTE RIJST
Ongeveer 100g
Melkchocolade
Het krokante van licht gezouten gepofte rijst, ondergedompeld in stevige chocolade, zo lekker, zo Bio!
GEPOFTE RIJST
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Het krokante van licht gezouten gepofte rijst, ondergedompeld in stevige chocolade, zo lekker, zo Bio!
GEPOFTE RIJST
Ongeveer 100g
Witte Chocolade
Het krokante van licht gezouten gepofte rijst, ondergedompeld in stevige chocolade, zo lekker, zo Bio!
SPECULAAS
Ongeveer 100g
Witte Chocolade
Binnenkort!
CHILIPEPER
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Wie durft het aan? Pittige chili vlokken bestrooit op karaktervolle donkere chocolade.
CHILIPEPER & KELTISCH ZEEZOUT
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Wie durft het aan? Pittige chili vlokken en Keltisch zeezout bestrooit op karaktervolle donkere chocolade.
CHILIPEPER & MANGO
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Wie durft het aan? Pittige chili vlokken bestrooit op karaktervolle donkere chocolade gemengd met stukjes gedroogde mango
GRIEKS ZEEZOUT
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Voor liefhebbers voor een unieke combinatie van licht piramidaal gevormd zout en cacao.
NOORSE CITROEN (CYDONIA)
Niet voorradig!
Cidonia peer gekonfijt uit Litouwen of 'Noorse citroen'. Zijn frisse citroenachtige smaak zorgt voor het nodige contrast met 75% cacao fondant.
ORANGE & AMANDELEN
Ongeveer 100g
Fondant Chocolade 72%
Geroosterde stukjes amandelen en bittere sinaasappelschil badend in de intense en pure donkere chocolade.